VVV-verklaring voor uw vloeistofdichte vloer
Het aanleggen van een vloeistofdichte vloer is aan strenge wettelijke eisen gebonden. U ontvangt na de keuring bij een vloeistofdichte vloer een VVV-verklaring (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Voorheen werd dit een PBV-verklaring genoemd. Zo’n verklaring, ook wel inspectierapport, is 6 jaar geldig. De inspectie wordt uitgevoerd door een geaccrediteerd inspecteur.
Nadat u een VVV-verklaring heeft ontvangen voldoet uw vloer aan de richtlijnen die ingesteld zijn door de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB).
Een betonvloer is en blijft een natuurproduct. Dit houdt in dat u er rekening mee moet houden dat de vloer op termijn kan gaan scheuren. Op het moment dat er scheuren in de vloer optreden is het belangrijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat we de scheuren helen voor u. Op deze manier blijft uw vloeistofdichte vloer ook daadwerkelijk vloeistofdicht.
Vloeistofdichte vloer in uw horecaruimte
Wij storten vloeistofdichte vloeren in horeca gerelateerde ruimtes. In deze ruimtes is het belangrijk dat je werkt volgens de hygiënecode HACCP. De vloeren die wij storten voldoen aan deze voorwaarden en zijn daarom uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid.
Voordelen vloeistofdichte vloer
- Bestand tegen vloeistoffen
- Bestand tegen zware voorwerpen zoals stellingen
- Krasvast
- Slijtvast
- Brandwerend
- Volledig naadloos
Werkwijze vloeistofdichte vloer
Wij brengen een vloeistofdichte vloer als volgt aan:
- Het aanbrengen van de wapening
- Daarna brengen we een isolatiefolie en vloerverwarming aan
- Het storten en vlinderen van de speciale betonmix
- Het instrooien van de gewenste kleur in de toplaag
- Diverse afwerkingen van de vloer zoals impregneren
Contact
Op zoek naar een vloeistofdichte vloer? Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u volledig adviseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen