Betonnen horecavloer
Een betonvloer in de keuken van uw restaurant? Ook dit is mogelijk met onze betonvloeren. Wij adviseren om de vloer in de keuken onder 1cm afschot te plaatsen. Hierdoor voorkomt u plassen maar blijft het voor uw medewerkers een fijne vloer om op te werken.
Ook is het mogelijk om goten aan te brengen. Deze kunnen wij helemaal verwerken in uw vloer. Op deze manier heeft u de juiste afvoer van alle vloeistoffen op de vloer in de keuken.
Voordelen betonnen horecavloer:
- Onderhoudsvriendelijk
- Krasvast
- Aan te brengen onder afschot inclusief goten
- Brandwerend
- Naadloos karakter
- Voordeliger bij grote oppervlaktes
- Tijdloze, strakke uitstraling
Aanbrengen horecavloer
Het aanbrengen van een horecavloer gaat als volgt te werk:
- We beginnen met het leggen van de wapening
- Daarna controleren we de aansluitingen van puien en dorpels en bepalen we de vloerhoogte
- Vervolgens storten en vlinderen we de betonvloer
- Daarna strooien we de gewenste kleur in de toplaag
- Als laatste geven we de vloer diverse afwerkingen om uw horecavloer hufterproof te maken
Showroom
In onze showroom kunt u diverse mogelijkheden bekijken aan betonvloeren. Neem gerust contact met ons op, en maak een afspraak. Dan bespreken we alle opties in uw situatie.
Contact opnemen